Fransisco Fernandez

Gairah ngeunaan sagala hal anu aya hubunganana sareng téknologi saprak komputer mimiti kuring. Ayeuna, kuring tanggung jawab manajemén jasa IT, jaringan sareng sistem, sareng upami aya anu henteu robih ti saprak kuring ngamimitian, éta Windows. Kuring ogé ngajalankeun sababaraha proyék wéb sapertos iPad Ahli, Statistik Coronavirus o Alamat IP. Di dieu anjeun tiasa ningali sadayana anu kuring diajar salami sababaraha taun anu aya hubunganana sareng sistem operasi Microsoft.

Francisco Fernández parantos nyerat 261 tulisan ti Nopémber 2019