Sadaya anu anjeun kedah terang sateuacan nyetél halaman wéb

ramatloka wordpress

Transformasi digital sareng modernisasi bisnis mangrupikeun konci pikeun ningkatkeun daya saing sareng kauntungan, boh UKM, perusahaan ageung atanapi wiraswasta. Sareng jandela anu paling penting pikeun dunya nyaéta Internét, pikeun alesan ieu, sapertos poster sareng windows fisik dianggo pikeun masarakat lokal di lembaga, penting pikeun gaduh jandela di dunya cyber, nyaéta, nyetél ramatloka anjeun sorangan. Tapi saencan Anjeun ngalakukeun, Anjeun kudu nyaho sababaraha rinci ngeunaan eta, atawa meunang nepi ka ngagancangkeun jeung salah sahiji CMS pangpentingna sadaya: WordPress.

Mangpaat anjeun tiasa gaduh

ramatloka wordpress

Ngagaduhan halaman wéb anu kabuka pikeun bisnis anjeun atanapi pikeun merek anjeun pedah gedé, sapertos kieu:

  • Jangkauan langkung ageung: ti lokal Anjeun nuluykeun pikeun bisa nutupan hiji sakabéh nagara atawa sakabeh dunya berkat kanyataan yén Internet euweuh halangan. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngahontal jumlah palanggan anu langkung ageung dibandingkeun sareng bisnis fisik. Ieu henteu ngan kanaékan konsumén, tapi ogé dina jualan jeung kauntungan.
  • Investasi lemah: gaduh kantor atanapi cabang di belahan dunya anu béda-béda hartosna biaya nyéwa tempat, mayar gaji karyawan, sareng biaya listrik, cai, jsb. Nanging, gaduh halaman wéb peryogi investasi awal minimal sareng pangropéa sakedik. Jadi sagala kauntungan datangna kalawan saeutik expense. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngahemat pisan sareng platform sapertos WordPress, anu mangrupikeun pamimpin dunya dina hal situs wéb, tapi éta gratis. Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun ngawasaan eta, contona ku tutorials, buku, atawa a akademi canggih pikeun diajar WordPress.
  • Gambar langkung saé: Ayeuna, nalika pilari bisnis, sanajan éta lokal, lamun boga kaca web dimana anjeun bisa ménta inpo ngeunaan lokasi, kontak, tingali produk atawa jasa sateuacanna, jsb, leuwih hadé. Usaha tanpa situs wéb parantos luntur di masarakat dimana urang hirup sareng gaduh hiji hartosna gambar perusahaan anu langkung saé, masihan calon konsumén naon anu diperyogikeun ku cara anu langkung langsung.
  • Pangrojong toko fisik: hiji hal teu di odds kalawan séjén, sangkan anjeun bisa neruskeun cacah dina kauntungan sarta kauntungan tina enggon anjeun, tapi dilegakeun salajengna kalawan ramatloka anjeun.
  • buka 24/7: gaduh spasi di alam semesta cyber nunjukkeun keur aktip 365 poé sataun, sahingga kauntungan tumuwuh enormously. Saha waé, ti mana waé, sareng iraha waé tiasa mésér jasa atanapi produk anjeun atanapi ningali inpormasi ngeunaan merek anjeun.
  • Iklan jeung pamasaran: Aya seueur alat pikeun ngamajukeun merek anjeun, ngajantenkeun halaman wéb anjeun langkung katingali, sareng sajabana, janten mangrupikeun léngkah anu saé pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun tumbuh sareng alat-alat jaman anyar. Salaku conto, ku Google Adwords anjeun tiasa ngaluncurkeun kampanye iklan anu langkung mirah tibatan média tradisional sanés sareng anu bakal ngahontal langkung seueur jalma tibatan televisi, média citak atanapi radio.

Tip sareng trik pikeun nyetél halaman wéb anjeun

wp-dasbor

Upami anjeun hoyong sababaraha trik na tips anu tiasa dianggo pikeun ngamimitian halaman wéb anjeun, ieu mangrupikeun anu paling luar biasa:

  • Mimitian ku rencana anu saderhana, cobian ngajantenkeun halaman wéb saderhana, tanpa kaeusian teuing ku ménu, subpages, sareng sajabana, anu tiasa kaleungitan sémah. Kadé mikir ngeunaan usability.
  • Pikirkeun kamungkinan pamiarsa anjeun sareng nawiskeun naon anu diperyogikeun, sareng kumaha anjeun tiasa nahan palanggan.
  • Desain, tayangan munggaran, pilihan kelir, logos kalawan transparansi (png), poto kualitas, tipografi atawa font luyu, jsb, pohara penting. Contona, upami éta situs web pamakaman, hideung bisa jadi luyu, kalawan logo sober sarta font Palasik, euweuh Komik Sans atawa sarupa. Sanajan kitu, lamun éta ramatloka dedicated ka hiburan barudak, kelir caang jeung hurup warni teu bisa leungit.
  • Investasi dina ngaran domain anjeun sorangan (ngaran domain kadaptar) jeung TLD (.es, .org, .com,…) sasuai. Contona: www.your-company-name.es sareng ogé nganggo domain ieu kanggo email kontak. Hadé pisan mun boga bisnis jeung make akun GMAIL, Hotmail, Yahoo, jsb.
  • Penting pikeun pariksa kumaha halaman éta dina alat sélulér, sabab aya sajumlah ageung jalma anu konsultasi ka situs wéb tina smartphone atanapi tablet.
  • Pikirkeun aksésibilitas. Klién anu gaduh masalah visi atanapi mobilitas ogé klien. Ngagampangkeun anjeunna.
  • Naskah-naskah henteu ngan ukur gampang dibaca, tapi ogé kedah singket sareng dipisahkeun kana paragraf pondok.
  • Tong hilap ningkatkeun SEO pikeun ngajantenkeun halaman wéb anjeun langkung saé, éta mangrupikeun hal anu teu kedah hilap. Sareng ningkatkeun ieu ku iklan média sosial.
  • Salawasna ngalacak lalu lintas halaman wéb anjeun pikeun ningali naha anjeun ngahontal tujuan anjeun atanapi kumaha anjeun tiasa ningkatkeun.
  • Upami anjeun badé nyéwa hosting, mimitian ku anu langkung dasar, sareng nalika lalu lintas halaman wéb anjeun ningkat, anjeun tiasa skala rencana. Ieu bakal ngabantosan anjeun ngirangan investasi awal nalika lalu lintas ningkat.
  • Pilarian ngeunaan sarat hukum pikeun halaman wéb anjeun sareng matuh RGPD.
  • Anjeun kedah salawasna émut saingan langsung anjeun, sabab anjeun tiasa diajar ti aranjeunna.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun nyetél halaman wéb

téma ramatloka wordpress

Tungtungna, éta léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun pikeun nyiptakeun halaman wéb anjeun nyalira gampang jeung murah nyaéta:
  1. Pilih hosting anu cocog (OVH, Ionos, Clouding,…), sababaraha malah ngamungkinkeun anjeun masang WordPress jeung CMS séjén otomatis.
  2. Hosting ieu biasana ogé ngagaduhan jasa saluareun hosting wéb sederhana, sapertos pendaptaran domain pikeun halaman wéb anjeun, TLD, sareng email. Kadé gaduh sadayana.
  3. Anjeun oge kedah nganggo sertipikat SSL / TLS (HTTPS tinimbang HTTP) pikeun masihan konsumén Anjeun leuwih kapercayaan.
  4. Sakali anjeun parantos nyetél infrastruktur, anjeun kedah ngamimitian ngarancang sareng WordPress pikeun ngantunkeun wéb anu anjeun pikahoyong saluyu sareng kabutuhan anjeun. Mun anjeun teu nyaho kumaha carana ngamimitian, aya loba sumber dina net, ti buku, tutorials online, jsb.
  5. Kadé nyieun eusi kualitas pikeun nawiskeun ka konsumén Anjeun atawa datang.

Ngan kalawan léngkah ieu anjeun bakal boga a tambah dina anjeun bisnis kalawan ampir euweuh investasi. Teu patut?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.