Sakumaha seueur musik Spotify anjeun? Janten anjeun tiasa mendakan

opslagify

Teu diragukeun yén dinten ayeuna pasar musik streaming parantos ngabeledug sakedik, dugi ka hal-hal anu seueur jalma condong henteu ngaunduh lagu-lagu na tibatan nganggo jasa pihak katilu sanés, sapertos Spotify atanapi Apple Music, pikeun ngaksés perpustakaan anjeun. Ieu mangrupikeun hal, dina sababaraha kasus, ngajantenkeun hal-hal rada gampang sareng ngamungkinkeun anjeun nyimpen sadaya musik anu anjeun pikahoyong dina jaringan.

Najan kitu, Naha anjeun kantos naros sabaraha rohangan anu anjeun peryogikeun pikeun tiasa ngaunduh sadaya musik anu anjeun ngupingkeun? Nya, upami anjeun nganggo Spotify kami nampilkeun anjeun Opslagify, alat online gratis anu ngamungkinkeun anjeun nganalisis sareng mendakan sabaraha sadayana daptar puter anjeun bakal nempatan upami anjeun ngaunduh dina format MP3.

Opslagify: terang sabaraha rohangan anu anjeun peryogikeun pikeun ngaunduh sadaya Spotify anjeun

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dina hal ieu tiasa aksés inpormasi, sabab Spotify henteu nyayogikeunana sapertos kitu, anjeun kedah nganggo jasa pihak katilu. Sareng khususna, halaman wéb anu anjeun tiasa konsultasi data ieu sacara gampang nyaéta Opslagify, proyék alit ku pamekar Ivo de Ruever.

Dina hal ieu, pikeun tiasa ningali sabaraha panyimpenan anu anjeun peryogikeun upami anjeun hoyong ngaunduh sadayana anu anjeun ngupingkeun dina Spotify, anjeun ngan ukur kedah aksés ka halaman wéb resmi teras salajengna, pencét dina tombol Asup sareng Spotify, anu anjeun kedah otentikasi nganggo Kapercayaan akun anjeun. Émut yén éta mangrupikeun prosés anu aman kumargi Opslagify henteu nampi data naon waé, tapi langkung otentikasi sapertos aplikasi sanés anu peryogi aksés.

Spotify
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa nganggo Spotify pikeun ngupingkeun lagu-lagu anu anjeun simpen dina komputer

Opslagify: sabaraha rohangan sadayana musik Spotify nempatan

Sakali anjeun lebet, Anjeun kedah ngantosan sababaraha detik pikeun sistem pikeun ngolah akun Spotify anjeun., sareng éta bakal nalika hasil anu dimaksud bakal ditampilkeun. Khususna, manggung anu dibutuhkeun pikeun ngaunduh total lagu tina sadaya daptar puter anjeun ditampilkeun, dina a Kualitas 160 Kbps. Salaku tambahan, sababaraha statistik ogé ditampilkeun, kalebet total lagu anjeun, total jam playback anu diperyogikeun pikeun ngupingkeun sadayana, jst.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.