Pamaén musik gratis pangsaéna pikeun Windows 10

Windows 10

Salah sahiji hal anu sering urang lakukeun dina komputer Windows 10 urang nyaéta ngadangukeun musik. Nalika urang ayeuna ngagaduhan seueur pilihan dina hal ieu, seueur anu resep nganggo pamaén musik tradisional. Kusabab berkat aranjeunna urang tiasa ngatur sadaya musik anu dipikagaduh. Utamana upami anjeun gaduh disk anu anjeun badé transfer kana komputer.

Kituna, di handap ieu kami ngantepkeun anjeun daptar tina pamuter musik pangalusna pikeun Windows 10. Sadaya pilihan anu kami nunjukkeun dina daptar henteu gratis. Kusabab ngagunakeun pamuter musik anu saé anjeun henteu kedah nyéépkeun artos.

Pilihan jinis aplikasi ieu ageung ayeuna, anu tiasa ngajantenkeun prosés pamilihan rada rumit. Sanaos aya sababaraha pamaén anu menonjol di luhur sésana. Kituna, éta saé anjeun terang aranjeunna, anu pastina bakal dipikaresep ku anjeun.

AIMP

AIMP

Éta salah sahiji Pilihan anu paling dipikanyaho ku seueur pangguna Windows 10. Pamuter musik anu parantos lami, tapi éta mangrupikeun pilihan anu tiasa dipercaya pisan. Éta cocog sareng sadaya format musik anu ayeuna, janten anjeun moal ngagaduhan masalah dina hal ieu. Éta menonjol pikeun janten program anu gampang dianggo, salian ti masihan kami seueur pilihan kustomisasi.

Éta ogé a pilihan anu hadé pikeun ngatur musik urang sareng ngatur éta ku cara anu paling raoseun pikeun urang. Sadaya ieu dina hiji program anu tiasa urang unduh gratis. Pilihan anu aman anu tiasa dianggo kalayan saé.

Winamp

Winamp

Kadua, kami mendakan pilihan séjén anu pastina katingalina sapertos seueur anjeun. Sakumaha mangrupikeun salah sahiji pamaén musik ieu pikeun Windows 10 anu parantos lami diantara urang. Nyatana, dianggap ku seueur janten pamuter musik pangsaéna urang. Salaku tambahan, éta menonjol pikeun ngagaduhan sababaraha fungsi sayogi. Kusabab urang bakal tiasa ngupingkeun musik, radio, podcast atanapi nonton video nganggo program ieu. Janten masihan kami sababaraha pilihan dina hal ieu.

Desain henteu nampilkeun seueur teuing komplikasi. Sanaos mimitina anjeun tiasa ngalakukeun anu anéh, tapi anjeun bakal biasa deui. Antarbeungeut saderhana sacara umum, dimana sadayana dituduhkeun ogé. Pamaén gratis, cocog sareng seuseueurna format ayeuna sareng anu henteu masihan masalah operasi. Pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun.

iTunes

Program anu tungtungna tiasa diunduh ti Toko Windows 10. Program anu dikembangkeun ku Apple mangrupikeun pilihan anu parantos aya mangtaun-taun, tapi masih mangrupikeun pilihan anu saé kanggo diperhatoskeun dina ruas pasar ieu. Ieu cara anu saé pikeun ngatur perpustakaan musik urang. Desain sareng interface na hébat, janten urang tiasa ngatur musik ku sababaraha cara.

Kusabab urang gaduh perpustakaan, kalayan sadaya musik diatur kana seniman sareng albeum, tapi urang tiasa nyiptakeun seueur daptar puter, dumasar kana sagala rupa parameter anu urang pikahoyong. Janten urang gaduh sababaraha pilihan kustomisasi. Salaku tambahan, urang gaduh aksés ka iTunes Store dimana urang tiasa gampil mésér albeum sareng lagu kanggo nambihan kana koléksi kami.

VLC

VLC

Naha éta musik atanapi pidéo, salah sahiji pilihan anu paling populer di kalangan pangguna Windows 10 nyaéta VLC. Éta pamaén anu tiasa ngalakukeun sadayana, sabab éta kasohor pisan kasaluyuan sareng sadaya jinis format. Upami aya program anu bakal tiasa nyusun deui format, kumaha langka, ieu na. Salaku tambahan, éta ogé mangrupikeun pilihan anu dipikaresep pisan ku gampang digunakeunana. Kusabab éta ngagaduhan antar muka anu saderhana pisan sareng nyaman, éta henteu ngagaduhan komplikasi.

Hatur nuhun kana program ieu urang tiasa maénkeun musik, pidéo sareng ogé musik dina streaming. Naon anu parantos ngajantenkeun pilihan anu lengkep pisan. Fungsi-fungsi anyar dina ngenalkeunana dina sababaraha frekuensi. Janten tetep ningkat sacara signifikan kana waktos. Tanpa ragu, pilihan anu hadé pikeun dipertimbangkeun upami anjeun milari pamuter musik gratis.

Nighthawk

Nighthawk

Nami salajengna dina daptar sanés pilihan anu dipikaterang ku seueur jalma, tapi éta menonjol pikeun janten program kalayan desain anu bersih pisan sareng minimalis. Hal anu matak ngamudahkeun pikeun dianggo pikeun sadaya jinis pangguna. Salaku tambahan, éta pamuter pisan nyaman anu tiasa lumpat di tukang. Janten, berkat fungsi ieu, anjeun bakal ngonsumsi langkung kirang tina normal. Éta mangrupikeun salah sahiji fungsi bintang pamuter musik ieu pikeun Windows 10.

Upami aya watesan anu disebatkeun, éta ngan ukur cocog sareng file MP3. Hal anu seueur pikeun pangguna tiasa janten masalah. Tapi upami kitu, éta pilihan anu saé. Saat urang mimiti ngalakukeun sababaraha pancén sanés dina komputer, program ngaleungit sareng ikon bakal muncul dina taskbar. Ngan pencét dina ikon pikeun muka deui. Salami ieu bari musikna terus diputer.

GOM Media Player

GOM Media Player

Pamaén sanés anu sawaréh ngajaga sababaraha kamiripan sareng VLC, kumargi mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun maénkeun sagala jinis format dina komputer urang. Éta ogé cocog sareng video sareng musik, janten urang tiasa langkung seueur deui dina cara anu raoseun pisan. Désainna henteu rumit teuing, janten gampang pisan dianggo pikeun sadaya jinis pangguna.

Mangrupikeun program anu parantos ningkat sacara signifikan kana waktos. Kusabab éta ngalaman sababaraha bug sareng format kapungkur, tapi éta parantos dilereskeun sepanjang waktos gancang pisan. Salaku tambahan, sababaraha fungsi anyar parantos dilebetkeun. Pamaén saderhana, tapi salah sahiji anu paling mujarab pikeun komputer Windows 10 urang.

MediaMonyét

MediaMonyét

Urang réngsé ku program ieu anu menonjol pikeun ngagaduhan rarancang saderhana, tapi éta nampilkeun kami sadaya musik anu aya dina komputer, teratur pisan. Janten merenah pisan pikeun aksés kana éta. Ieu panginten mangrupikeun titik anu kuat anu ngagaduhan program ieu, salian ti panggunaan anu saderhana pisan. Éta ogé ngadukung seueur format anu béda.

Urang tiasa nyingkronkeun musik dina komputer Windows 10 ieu sareng alat sanés tanpa masalah. Salian ti tiasa ngarékam musik, podcast atanapi pidéo berkat program. Upami ngatur musik anjeun anu paling anjeun pikahariwangeun, ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna aya ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.