Microsoft Office diénggalan dina vérsi na pikeun Mac nawiskeun dukungan pikeun Touch Bar

Kantor Microsoft

Sababaraha minggu ka pengker Apple sacara resmi nampilkeun anu anyar MacBook Pro, anu ngalebetkeun Touch Bar salaku kabaruan anu hébat, bar leutik anu aya di saluhureun keyboard sareng ti mana anjeun tiasa ngakses aplikasi atanapi fungsi anu tangtu dina jero aplikasi éta sorangan. Seueur program parantos diénggalan pikeun ngadukung fungsionalitas anu anyar sareng pikaresepeun ieu sareng Microsoft Office henteu hoyong kirang.

Sareng éta dina jam-jam terakhir éta parantos diumumkeun ti Redmond, éta Pembaruan Microsoft Office pikeun Mac, nawiskeun dukungan pikeun Touch Bar anu beuki populér. Dukungan ieu parantos sayogi dina Program Insider ti saprak Pébruari, tapi éta parantos tiasa diaksés ku masarakat ku pembaruan Pébruari.

Kalayan panggunaan Touch Bar naon waé pangguna Mac Kanggo Kantor kami tiasa ngagaduhan aksés kana fungsi khusus pikeun masing-masing aplikasi anu ngawangun suite komputer anu kawéntar. Ku cara kieu, tina palang kami tiasa nerapkeun gaya, nambihan gambar atanapi nganggo sababaraha bentuk biasa anu dianggo dina Word, Excel atanapi Power Point, tanpa hilap Outlook.

Kantor Microsoft

Tanpa diragukeun, warta ngeunaan pembaruan Microsoft Office anu nawiskeun dukungan pikeun MacBook Pro Touch Bar mangrupikeun warta anu saé pikeun sadaya pamilik salah sahiji alat ieu. Éta ogé cara nunjukkeun sakali deui yén Microsoft tetep bet nangtoskeun kana produkna, henteu paduli kumaha pikeun ngapdet salah sahiji produk bintang na, sareng adaptasi kana warta salah sahiji pesaing utamina.

Naha anjeun parantos ngaunduh pembaruan Microsoft Office énggal anu nawiskeun kami pangrojong pikeun MacBook Pro Touch Bar?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.