Kami nyarioskeun ka anjeun upami ngaunduh program Softonic aman

Salah sahiji kagiatan anu paling umum urang lakukeun ku komputer anu nyambung ka Internét nyaéta pikeun ngaunduh program, kaulinan sareng aplikasi. Ieu mangrupikeun prosés anu cukup lugas, anu ku urang terang pisan ayeuna. Sanajan kitu, urang teu salawasna nengetan situs ti mana urang ngundeur. Kituna, urang rék ngobrol ngeunaan naha Softonis éta aman pikeun meunangkeun software.

Situs wéb ieu mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna di cabangna, tapi biasana yén aspék kaamananna ngahasilkeun mamang sareng teu percaya.. Dina rasa éta, urang badé marios perkawis ieu pikeun gaduh jawaban konkret ngeunaan kumaha disarankeun ngagunakeun Softonic.

Naon Softonic?

Softonis

Ayeuna urang nganggap kanyataan yén ngaunduh program mangrupikeun hal anu saderhana, tapi henteu salawasna sapertos kitu. Éta pisan sababna naha proyék ahir Spaniard Tomás Diago peupeus kana pasar internét salaku pilihan pisan inovatif. Situs wéb anu museurkeun tautan pikeun ngaunduh parangkat lunak tina halaman resmi produsén. Lila-lila, katalog naék pisan sareng ogé dinamika Softonic.

Ayeuna, tinimbang nawiskeun tautan ka situs utama pikeun kéngingkeun program anu anjeun pikahoyong, pilihan kahiji nyaéta ngagunakeun parangkat lunak perantara anu diciptakeun ku Softonic.. Éta mangrupikeun Downloader anu tanggung jawab pikeun ngatur undeuran aplikasi, hal anu henteu ngan ukur ngahalangan pangalaman, tapi ogé ngagaduhan unsur anu nyababkeun urang teu percanten.

Naha Softonic aman pikeun ngaunduh program?

unduh softonic

Mamang ieu penting sabab nalika urang milarian nami sababaraha parangkat lunak di Google, wéb anu ditaroskeun aya dina tautan anu munggaran ditingalikeun. Dina harti éta, Gampang pikeun saha waé anu lebet sareng turutan léngkah anu dituduhkeun ku platform, tanpa terang upami Softonic aman.

Hayu urang megatkeun ieu handap, dimimitian ku kanyataan yén lamun urang ngaliwatan prosés jeung wizard situs, urang bakal salawasna mungkas nepi ka program urang hayang. Masalah nyata perenahna di kanyataan yén urang praktis kapaksa masang leuwih ti hiji aplikasi, tanpa idin..

Salaku conto, upami anjeun nyobian ngaunduh WinRAR tina Softonic, anjeun kedah masang Downloader heula. Salila prosés ieu, upami anjeun milih ngalakukeun éta gancang, anjeun bakal ditungtungan ku bar browser sareng anu disebut pangoptimal sistem. Ieu henteu langkung ti naon anu katelah Adware, parangkat lunak anu dipasang dina komputer anjeun dina cara anu nipu pikeun tujuan nampilkeun iklan.

Ieu ngandung harti yén, Softonic teu aman, nyandak kana akun kudu ati-ati dina prosés instalasi ku kituna teu mungkas nepi ka aplikasi tambahan. Salaku tambahan, parangkat lunak anu diselapkeun cicingeun atanapi kaluar tina patarosan henteu ngalakukeunana dianggap jahat. Alesan anu sanés naha éta henteu tiasa dipercaya nyaéta sababaraha program diunduh dina vérsi anu luntur, anu ngagambarkeun résiko kaamanan.

Naha mungkin pikeun ngaunduh program Softonic kalayan aman?

Ngahindarkeun Adware

Sanaos langkung saé langsung ka halaman resmi program anu urang peryogikeun, sarengKasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun taliti napigasi ngaliwatan Softonic jeung nyingkahan Adware. Jang ngalampahkeun ieu, urang kedah ati-ati pisan nalika prosés pamasangan, dimana pilihan pikeun ngahindarkeun program tambahan henteu katingali pisan. Nanging, urang kedah ngantebkeun yén dina versi portal ayeuna aranjeunna parantos janten sakedik langkung katingali.

Pikeun aman masang program nganggo Softonic, paké pilihan undeuran munggaran anu ditawarkeunana. Ieu bakal memicu undeuran wizard anu beuratna 5.1 MB, dina tungtungna, ngajalankeun eta teras klik dina tombol "Unduh tur masang"..

Lajeng bakal ngamimitian ngundeur installer aplikasi, bari jandela nawarkeun pikeun nambahkeun parabot tambahan.

Dina titik ieu, éta bakal cukup pikeun ngaklik "Tolak", ngulang tindakan kalayan sagala nawaran anu muncul nepi ka program rengse diundeur.

Ngagunakeun tumbu alternatif

Dina layar unduhan Softonic, urang ningali yén pilihan anu munggaran dipidangkeun nyaéta anu asli, dimana urang kedah nuturkeun prosés sateuacana. Sanajan kitu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun undeur langsung ti server resmi aplikasi nu dimaksud. Pikeun ieu, urang kedah ngagulung ka handap sareng urang bakal ningali undeuran alternatif.

Unduh tautan alternatif

Anjeun tiasa milih antara pangladén Softonic sareng pangladén éksternal. Pilih pilihan kadua, sabab biasana nunjuk ka halaman wéb resmi.

pertimbangan tambahan ngeunaan Softonic

Analisis antipirus Softonic

Sanaos aya metode anu ngirangan résiko nalika ngunduh tina Softonic, sanés hartosna éta situs wéb anu tiasa dipercaya. Komo, nalika urang nyeken pamasang Downloader anjeun nganggo Virus Total, 4 antivirus nandaan éta henteu aman. Panginten diagnosis anu paling akurat dirumuskeun ku ESET NOD32, nunjukkeun yén éta tiasa masang parangkat lunak anu henteu dihoyongkeun.

Ieu mangrupikeun tanda sanés yén Softonic henteu aman, janten upami anjeun hoyong ngaunduh program, kami nyarankeun anjeun langsung ka situs produsén.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.