Laut Sunless, gratis pikeun waktos terbatas di Epic Games Store

Laut Surya

Kaulinan anu disayogikeun ku urang-urang di Epic Games pikeun kami gratis sareng kanggo waktos anu terbatas nyaéta Sunless Sea, gim anu ngagaduhan harga biasa 14,49 euro di toko Epic, tapi éta urang tiasa ngaunduh gratis dugi ka 4 Maret 2021.

Sunless Sea mangrupikeun kasalametan sareng éksplorasi RPG kalayan elemen roguelike anu pencét pasar di 2015 ngalangkungan kampanye Kickstarter anu ogé sayogi pikeun PlayStation, Nintendo Switch sareng Xbox One.

Kalayan suasana anu ngingetkeun urang kana novel karya HP Lovecraft, judul ieu disetél dina semesta Victoria Gothic of Fallen London.

Wilujeng sumping di dunya Gothic-Victoria anu poek sareng lucu ngeunaan Fallen London, dimana unggal pilihan ngagaduhan akibat, ti gaya topi anjeun dugi ka harga jiwa anjeun.

Milih kapal anjeun, namatkeun kaptén anjeun sareng ngantepkeun ramé darmaga pikeun ngagali ka jero liar sareng teu terang tina Unterzee. Peta bakal robih unggal-unggal anjeun maénkeun, sareng masing-masing perwira di awak anjeun ngagaduhan carita nyalira.

Milarian Kampung Corsair Di leuweung stalagmit, nyanghareupan trimaran perang kejam di New Khanate atanapi agén emas tina Mesin Fajar.

Kudu kuat sareng bijaksana, beunghar sareng takwa. Kalayan tuah sareng katerampilan, anjeun tiasa ngahontal cita-cita anjeun: milari tulang bapak anjeun, mendakan kapala bajak laut, atanapi balayar ngalangkungan Unterzee kana kaanehan dina manah waktos.

Upami anjeun resep judul ieu, anjeun tiasa mésér Ékspansi Zubmariner (6,99 euro), dimana kami nyandak kendali kapal selam pikeun ngajajah kanyahoan di bojong laut.

Syarat Laut Sunless

Pikeun tiasa nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows XP. Prosesor anu diperyogikeun nyaéta 2 GHz, 1 GB RAM sareng grafik anu cocog sareng DirectX 9.0c. Kaulinan na sayogi dina basa Inggris, tapi upami anjeun parantos maénkeun jenis judul ieu sateuacanna, anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun menikmati carita anu hadé ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.