Tambahan hukum anu pangsaéna pikeun Kodi

NAON?

Kodi mangrupikeun pusat multimedia anu popularitasna parantos ningkat sacara dramatis dina sataun katukang. Jutaan pangguna di sakumna dunya ngagunakeunana, berkat seueur pilihan anu ditawarkeunana. Sanaos dina langkung ti hiji waktos aranjeunna janten protagonis kusabab aspek négatip, kusabab pembajakan anu aya di jerona. Tapi kanyataanna nyaéta urang ngagaduhan pilihan hukum anu paling berguna.

Kusabab kitu, urang tiasa nganggo tambahan hukum dina Kodi. Hatur nuhun ka aranjeunna urang bakal tiasa masihan panggunaan anu langkung lengkep pikeun pusat multimédia ieu sareng ngamangpaatkeun éta leres-leres nawiskeun kami. Di dieu urang tinggalkeun anjeun sareng pilihan anu pangsaéna.

Ku kituna, urang tiasa ngagunakeun Kodi kalayan tengtrem dina pikiran, sareng tanpa hariwang yén tambihan ieu haram atanapi bakal nyababkeun urang masalah atanapi lirén damel. Sadaya anu kami nampilkeun di handap sacara hukum. Sareng anjeun tiasa masihan panggunaan anu pangsaéna pikeun platform.

Soundcloud

Soundcloud

Platform musik anu populér ngagaduhan tambihan nyalira pikeun pusat multimedia. Mangrupikeun pilihan anu dipilih ku seueur seniman pikeun unggah lagu-lagu na sahingga dikenalkeun sorangan. Éta mangrupikeun tarohan anu saé pikeun anu resep musik komérsial anu kirang anu mendakan seniman énggal. Kusabab dina platform ieu aya sababaraha jinis, sareng seueur seniman énggal, ogé sajumlah seueur DJ. Upami urang gaduh akun Soundcloud, urang tiasa ngamangpaatkeun éta sareng ngadangukeun daptar puter sacara langsung.

kedutan

Ngaran anu nyohor di jutaan bumi sareng dipikanyaho ku seuseueurna pamaén di dunya. Kami nyanghareupan platform anu nyayogikeun berita ngeunaan dunya kaulinan video. Cara anu saé kanggo diinpormasi ngeunaan sagala kajadian di pasar ieu. Salaku tambahan, urang gaduh pidéo anu pangguna ngajelaskeun aspek-aspek kaulinan, atanapi urang tiasa diajar trik ngeunaan sababaraha gim anu pang populerna di pasar.

Janten mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pisan kanggo dipertimbangkeun ku sadayana anu resep kana kaulinan. Sareng ngagaduhan tambihan nyalira kanggo Kodi. Janten, urang tiasa nuturkeun sadayana ti pusat multimédia anu populér.

YouTube

Youtube

Platform sanés anu teu tiasa leungit tina daptar, sabab éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna. Atuh éta kami tiasa nonton pidéo streaming. Kauntungan hébat nyaéta sajumlah ageung eusi anu kami sayogi. Urang tiasa nonton pidéo musik, pilem atanapi séri, pidéo humor ... Pondokna, sadaya anu tiasa urang bayangkeun. Janten mangrupikeun salah sahiji tambahan anu paling populer di kalangan pangguna Kodi, sareng teu heran yén éta. Kusabab éta masihan kami aksés kana seueur eusi.

Ogé kedah sorot yén éta masihan kami seueur pilihan kustomisasi. Anu hartosna yén urang tiasa ngonpigurasikeun aspek-aspek anu dipikahoyong ku urang, sareng langkung saé adaptasi sareng panggunaan anu urang anggo. Sadaya ieu gratis.

PilemOn.TV

Pilihan anu saé pikeun anu resep pilem sareng serial, saha urang tiasa ngaunduh langsung dina Kodi. Mangrupikeun platform anu ngagaduhan aksés kana sagala rupa séri sareng pilem, kalolobaanana dina basa Inggris. Kami kamungkinan ngagunakeun akun gratis atanapi anu mayar. Salah sahiji kautamaan utami nyaéta ngabantosan urang nyegah larangan geografis anu urang mendakan dina platform anu sanés. Janten urang ngagaduhan aksés kana eusi sagala rupa.

Aya ogé saluran langsung dina pilihan ieu. Paduli jenis akun anu urang gaduh, urang kedah kéngingkeun akun dina FilmOn kanggo tiasa ngaaksés kontén ieu. Tapi, henteu kedah mayar upami urang henteu percanten yén akun premium anu manpaat pikeun urang.

Crackle

Crackle

Hiji ngaran anu parantos kénging popularitas dina sababaraha bulan terakhir, sareng anu parantos kaala ku Sony. Éta perkawis a halaman wéb pilem sareng séri. Sanaos ciri utama na nyaéta teu aya biaya langganan. Kami gaduh seueur pilihan judul dina platform, sareng kontén anu sayogi tetep teras-terasan, janten mangrupikeun pilihan anu saé, anu teras-terasan diperbarui.

Éta tambihan anu paling pikaresepeun anu urang tiasa nambihan kana Kodi. Utamana upami anjeun hoyong nonton seri sareng pilem tina sagala rupa tanpa kedah mayar artos, tapi ku cara hukum 100%.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.