Sadaya Produk sareng Jasa Microsoft Teu Dukung di 2020

Microsoft

Pikeun unggal taun anu kalangkung, hanjakalna ti Microsoft aranjeunna langkung fokus kana rilis énggal, sabab éta aranjeunna ninggalkeun pangembangan anu langkung lami sakedik deui, sanaos kanyataan yén seueur jalmi teras-terasan nganggo éta pikeun sababaraha alesan atanapi alesan anu sanés.

Ieu sami Éta bakal diulang sababaraha kali salami taun énggal 2020 ieu, numutkeun yén tungtung pangrojong pikeun seueur sistem operasi sareng jasa perusahaan bakal sumping, sapertos Windows 7, Office 2010 sareng seueur jasa sanésna, sapertos anu bakal urang tingali.

Produk sareng jasa Microsoft anu bakal diteruskeun dina taun 2020

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu aya sababaraha produk anu moal ngagaduhan pangrojong resmi ti Microsoft, anu dasarna ditarjamahkeun kana tungtung pamekaran ngeunaan pembaruan énggal dina hal fitur sareng kaamanan, anu khususna langkung bermasalah, ogé teu mungkin ngahubungi tim Microsoft sateuacan aya masalah sareng parangkat lunak éta, diantara seueur bahaya anu sanés, naha éta disarankeun pikeun ngapdet.

Tungtung pangrojong pikeun sistem operasi Microsoft

Mimiti, sebutkeun éta aya sababaraha sistem operasi anu cukup populér anu bakal kaluar tina pangrojong taun ayeuna, kalebet Windows 7, Anu tétéla janten salah sahiji sistem anu seueur dianggo ayeuna. Nyatana, ku parobihan ieu, mungkin yén ancaman ngalawan sistem operasi cenah bakal mimiti némbak, dina émutan yén sagala ancaman tiasa gampang nyerang sabab henteu dijagaan. Ieu diantarana sistem operasi anu bakal kaleungitan dukungan resmi:

  • Windows 7 (14 Januari 2020).
  • Windows Server 2008 (14 Januari 2020).
  • Windows 10 vérsi 1809 (12 Méi 2020).
  • Windows 10 vérsi 1903 (8 Désémber 2020).
kaamanan
Tulisan anu aya hubunganana:
Daptar: ieu mangrupikeun antivirus kalayan panyalindungan awon pikeun Windows

Ku cara kieu, upami komputer anjeun ngagaduhan salah sahiji sistem operasi anu parantos didadarkeun di luhur, éta bakal disarankeun anjeun nimbangkeun ningkatkeun ka Windows 10 Nopémber 2019 Update sahenteuna, dina raraga teraskeun ngajaga kaamanan gratis.

Windows 10

Ladénan sanés anu bakal didukung dina 2020

Di sisi anu sanésna, aya seueur jasa sanés anu bakal dijagaan dina taun 2020 sareng anu paling populer di kalangan pangguna. Diantara anu sanésna, suite Microsoft Office 2010 menonjol, ogé aplikasi Office 2016 anu béda pikeun macOS. Daptarna seueur pisan sareng, upami anjeun peryogi, anjeun tiasa konsultasi éta ngaliwatan tautan ieu, sanaos di handap ieu kami nyungkeun daptar alit ku parangkat lunak pang populerna anu bakal leungit pangrojongna:

  • Hyper-V Server 2008 (14 Januari 2020).
  • Éksprési 3 (14 Januari 2020).
  • Internet Explorer 10 (31 Januari 2020).
  • Azure Container Service (31 Januari 2020).
  • Windows Analytics (31 Januari 2020).
  • Windows 10, versi 1709 (Perusahaan, Pendidikan, édisi IoT Enterprise) (14 April 2020).
  • Windows 10 Server vérsi 1809 (14 April 2020).
  • Visual Studio 2010 (14 Juli 2020).
  • Manajer Layanan Pusat Sistem 2010 (8 Séptémber 2020).
  • Office 2010, sareng Sharepoint 2010 sareng varian sanésna (13 Oktober 2020).
  • Manajer Perlindungan Data Pusat Sistem 2010 (13 Oktober 2020).
  • Kantor 2016 kanggo Mac (13 Oktober 2020).
  • Windows 10, versi 1803 (Perusahaan, Pendidikan, IoT Enterprise) (10 November 2020).
  • Windows 10 Server, versi 1903 (8 Désémber 2020).
Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Konci produk generik pikeun Windows 10: masang sareng ngaktipkeun sistem operasi gratis

Jasa Microsoft anu tiasa teras-terasan nampi apdet kaamanan

Sanaos henteu ngagaduhan dukungan resmi ti Microsoft, dina sababaraha kasus dimungkinkeun pikeun neraskeun nampi pembaruan, sanaos dina hal ieu aranjeunna bakal ukur pikeun kaamanan sareng opsional pikeun pangguna. Dina hubungan ieu, Microsoft ngagaduhan dua program: hiji gratis pikeun sababaraha sistem operasi, sareng anu sanés kanggo mayar.

Microsoft

Produk anu janten bagian tina program kaamanan anu diperpanjang dina taun 2020 sareng bakal nampi 5 taun deui gratis

Produk sareng jasa anu kami nunjukkeun di handap ieu bakal janten bagian tina program kaamanan anu diperpanjang taun 2020, anu mana bakal nampi pembaruan kaamanan gratis kanggo 5 taun deui ti tanggal akhir dukungan resmi:

  • Sistem Cloud Platform (14 April 2020).
  • Exchange Server 2010 (13 Oktober 2020).
  • Kantor 2016 (13 Oktober 2020).
  • Skype pikeun Usaha 2016 (13 Oktober 2020).
  • Visio 2016 (13 Oktober 2020).
  • Windows 10 Enterprise 2015 LTSB (13 Oktober 2020).
  • Windows Defender Antivirus pikeun Windows 10 sareng Exploit Guard (13 Oktober 2020).
Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh file ISO tina versi panganyarna tina Windows 10

Produk anu tiasa janten bagian tina program ESU pikeun kéngingkeun 3 taun deui pembaruan

Di sisi anu sanésna, aya sistem operasi sanés anu, sacara opsional sareng sateuacanna mayar tambahan pikeun Microsoft, aranjeunna tiasa janten bagian tina program Pembaruan Kaamanan diperpanjang, ngalangkungan aranjeunna bakal teras nampi pembaruan kaamanan salami tilu taun deui, hal anu khusus disarankeun pikeun perusahaan-perusahaan anu teras-terasan nganggo program atanapi sistem operasi kusabab sarat resmi. Pamaké sistem sareng program Microsoft ieu tiasa sasaran program ieu:

  • Windows 7.
  • Windows 7 Profesional pikeun Sistem Embedded.
  • SQL Server 2008 sareng 2008 R2.
  • Windows Server 2008 sareng 2008 R2.
  • Windows Embedded Standard 7.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.