Tuber, aplikasi pangsaéna pikeun ngaunduh pidéo YouTube

Unduh Pidéo Youtube

Nalika ngeunaan ngaunduh pidéo YouTube, urang gaduh seueur aplikasi sareng halaman wéb anu tiasa dianggo. Sanaos leres seueur diantarana aranjeunna nawiskeun kami hasil anu saé sareng kalayan gratisUpami urang milari kanyamanan sareng kagunaan kusabab kanyataan yén kami ngaunduh seueur eusi tina YouTube, aya solusi anu hadé disebut Tuber.

Tuber mangrupikeun aplikasi anu sayogi di Microsoft Store anu ngamungkinkeun urang ngaunduh pidéo YouTube, ogé musik, gancang pisan sareng gampang. Aplikasi anu urang tiasa download eta gratis Ngaliwatan tautan anu kuring tinggalkeun dina tungtung tulisan ieu, tapi éta ngagaduhan sababaraha watesan, anu gumantung kana panggunaan anu kami laksanakeun, panginten langkung ti cukup.

Unduh Pidéo Youtube

Tuber ngamungkinkeun urang ngaunduh pidéo gratis sareng tanpa watesan dugi ka 720p. Upami urang hoyong unduh dugi ka kualitas luhur anu aya Dinten ieu dina YouTube, 4k, urang kedah lebet kotak sareng mayar artos 12 euro kanggo muka konci aksés. 12 euro mangrupikeun harga langkung tina harga anu disaluyukeun pikeun sadaya manpaat sareng kauntungan anu ditawarkeun ku aplikasi pikeun kami.

Antarbeungeut pangguna Tuber ngamungkinkeun urang milarian platform pidéo YouTube, kanggo milarian pidéo anu urang hoyong unduh. Pikeun ngaunduh pidéo, kami ngan ukur kedah mencét tombolna sareng tanda panah ka handap, pilih kualitas anu kami pikahoyong, atanapi upami urang ngan hoyong ngaunduh audio na éta waé.

Urang tiasa ningali pidéo anu diunduh boh di jero sareng di luar aplikasi. Aplikasi na ngandung iklan, anu urang tiasa hirup babarengan sampurna, iklan anu ngaleungit upami urang ngagunakeun pameseran anu muka konci sadaya pungsi.

Upami Anjeun hoyong milarian aplikasi kanggo unduh video sareng musik duanana ti YouTube ku cara anu raoseun sareng saderhana pisan,Tuber mangrupikeun aplikasi anu anjeun milari. Upami anjeun ogé hoyong ngaunduh konténna dina kualitas anu saé mungkin, ngan ukur 12 euro, anjeun bakal ngagaduhan aplikasi pangsaéna dina pasaran sareng internét pikeun ngaunduh pidéo YouTube.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.