Kumaha cara ngaunduh sareng masang Signal dina komputer Windows mana waé

tanda

Sanaos aya seueur jasa pikeun komunikasi, anu pang populerna ayeuna tiasa dianggap WhatsApp sareng Telegram. Nanging, kaleresan aya anu nembé mangrupikeun parobihan anu nyababkeun perluasan pasar, kalebet alat-alat sanés sapertos Sinyal, aplikasi olahtalatah instan anyar anu parantos modis sareng anu fokus kana privasi.

Sakumaha biasana dina jenis jasa ieu, aranjeunna ngagaduhan aplikasi anu diadaptasi kana sababaraha alat sélulér, sapertos ios atanapi Android, tapi salian ti éta ti Signal aranjeunna ogé parantos ngembangkeun klien pikeun komputer anu ngagaduhan sistem operasi Windows, janten kami bakal nunjukkeun anjeun step by step kumaha anjeun tiasa ngaunduh sareng masang Signal dina komputer anjeun.

Janten anjeun tiasa ngaunduh Signal gratis pikeun Windows

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu panggunaan Signal henteu sering teuing dugi ka teu lami teuing, tapi anu leres nyaéta dinten ayeuna éta cukup populér, sareng menonjol hususna pikeun fokus kana privasi pangguna, ogé kaamanan, sabab ngagaduhan séri fungsi anu cukup maju dina hal ieu.

Pikeun ngaunduh sareng masang Signal dina Windows, anu pangsaéna tiasa dilakukeun nyaéta aksés ka halaman wéb download resmi na, sabab ayeuna teu aya vérsi anu sayogi di Windows Store, sareng ku cara ieu dimungkinkeun pikeun mastikeun yén anjeun gaduh versi pangénggalna sareng gratis tina robahan.

Unduh Signal pikeun Windows

Desktop Telegram
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana masang Telegram dina Windows

Anjeun ngan ukur kedah Pencét tombol Unduh kanggo Windows pikeun unduhan program pamasangan Sinyal dimimitian, anu kedahna réngsé ngan sababaraha detik. Sakali réngsé, anjeun ngan ukur kedah masang program sacara manual siga anu sanésna, sareng lebet sareng akun anjeun pikeun ngaraosan sadaya kamungkinan alat ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.