Unduh sareng pasang PowerShell 7 énggal dina komputer anjeun sateuacan anu sanés

Windows PowerShell

Upami anjeun resep ngendalikeun komputer nganggo paréntah, tanpa diragukeun salah sahiji alat pang gunana anu anjeun tiasa mendakan nyaéta PowerShell, konsol paréntah anu tungtungna langkung kuat tibatan paréntah paréntah éta sorangan dilebetkeun kana Windows, kumargi éta ngagaduhan kasaluyuan anu langkung ageung sareng ngamungkinkeun kustomisasi langkung seueur, sareng anu sanésna.

Nanging, masalah sareng PowerShell nyaéta, sanaos kagabung sacara standar dina sistem operasi Microsoft, versi anu dilebetkeun kana vérsi anu paling anyar tina Windows mangrupikeun anu saluyu sareng 5.1, rada luntur upami urang nganggap yén PowerShell 7.0 nembé dileupaskeun pikeun sadaya sistem.

Anjeun ayeuna tiasa ngaunduh sareng masang PowerShell 7.0 gratis dina komputer anjeun

Sakumaha urang disebatkeun, nembé ku tim ti Microsoft parantos ngumumkeun sékrési resmi PowerShell versi 7.0 pikeun sadaya pangguna, sayogi pikeun sababaraha vérsi Windows ogé pikeun macOS sareng sababaraha rupa distribusi Linux, janten henteu paduli sistem operasi komputer anjeun anjeun kedah tiasa install tanpa masalah.

Windows PowerShell
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngagentos PowerShell ku command prompt dina taskbar Windows 10

Vérsi PowerShell 7.0 ngahijikeun seueur fitur-fitur anyar anu tiasa mangpaat pisan pikeun peminat parangkat lunak ieu, kalebet:

  • Béja nalika vérsi anyar sayogi pikeun dipasang.
  • Kamampuhan pikeun ngunduh sumberdaya DSC ti PowerShell 7 (dina pamekaran).
  • Kamampuhan pikeun ngundang modul dina sési implisit.
  • Témbong anyar streamline sareng dinamis pikeun ningali kasalahan sareng nganggo cmdlet Get-Error.
  • Ngidinan anjeun pikeun ngahususkeun pipa sareng ForEach-Object -Parallel.
  • Ternary, pipa, sareng operator kosong parantos sayogi.

PowerShell

Ku cara kieu, upami anjeun ngémutan yén warta éta tiasa aya gunana pikeun panggunaan PowerShell, atanapi anjeun ngan saukur badé ngamutahirkeun kumargi anjeun resep nganggo, anjeun tiasa ngalakukeunana gratis ku ngaunduh versi 7.0 installer ngalangkungan tautan ieu ka GitHub.

Ganti ngaran komputer Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih nami PC anjeun dina Windows 10

Nalika ngakses, anjeun bakal mendakan unduhan file anu sanés, sabab éta sayogi pikeun sistem operasi anu sanés. Upami anjeun nganggo Windows, anjeun kedah nganggo installer anu ngagaduhan panyambungna MSI, kumargi anu sanésna kanggo sistem operasi sanés. Nya kitu, émut yén PowerShell 7.0 nyaéta resmina cocog sareng sistem ieu:

  • Windows 7, 8.1 sareng 10
  • Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 sareng 2019
  • macOS 10.13+
  • Red Hat Enterprise Linux (RHEL) / CentOS 7+
  • fedora 29+
  • Debian 9+
  • Ubuntu 16.04+
  • buka SUSE 15+
  • AlpineLinux 3.8+

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.