Kumaha ngamutahirkeun BIOS tina komputer HP naon waé

mios

Salah sahiji aspek anu paling penting pikeun ngajamin operasi komputer anu leres nyaéta BIOS, sabab éta anu ngamungkinkeun, contona, komputer pikeun ngamimitian sareng neraskeun leres kana sistem operasi. Nanging, nalika pembaruan sistem operasi anyar kaluar, Éta tiasa disarankeun pikeun ngapdet BIOS upami anjeun ngalaman sababaraha masalah.

Ayeuna, langkung saé pikeun ngamutahirkeun BIOS ngan ukur dina kasus-kasus anu diperyogikeun, kusabab éta prosés anu langkung rumit sareng upami teu leres éta tiasa ngantepkeun komputer anjeun henteu tiasa dianggo, janten anjeun kedah ati-ati dina penampilan ieu. Dina cara nu sami, upami anjeun peryogi, anjeun tiasa ngalakukeun pembaruan sapertos kitu tanpa masalah, sareng pabrikan HP henteu nyusahkeun pisan.

Maka perbarui BIOS tina komputer HP anjeun

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, éta mangrupikeun prosés anu peryogi langkung campur deui, tapi éta tiasa dilaksanakeun dina laptop, desktop, tablet atanapi 2-in-1 perusahaan dina cara anu cukup saderhana. Ku cara kieu, anjeun mimiti butuh unduh versi paling anyar tina HP BIOS pikeun komputer anjeun tina Internét (Pastikeun anjeun ngaunduh vérsi anu leres pikeun nyingkahan masalah). Ieu mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun langsung tina halaman unduh HPtapi anu paling disarankeun nyaéta anjeun ngalakukeun éta tina aplikasi na nyalira.

Sareng éta nyaéta, pikeun nyingkahan kagagalan atanapi unduhan anu salah, naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngagunakeun HP Support Assistant, aplikasi anu kedah diintegrasikeun sareng komputer upami anjeun ngajaga kaayaan pabrikna, atanapi anjeun ogé tiasa unduh sareng pasang gratis dina komputer anjeun. Sakali kabuka, anjeun ngan ukur kedah milih komputer sareng milari pembaruan pikeun éta, sareng Upami aya pembaruan BIOS anu sayogi, éta bakal muncul pikeun anjeun ngaunduh sareng masang dina jandela anu sami.

HP
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh sareng masang HP Support Assistant kanggo komputer Windows mana waé

Unduh apdet BIOS nganggo HP Support Assistant

Ku cara ieu, hal anu kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih pembaruan BIOS pikeun komputer anjeun dina HP Support Assistant, teras pencét dina tombol unduh sareng instalasi supados program éta sorangan, ngalaksanakeun cék anu aya hubunganana sareng unduh wizard pembaruan BIOS pikeun komputer anjeun. Émut yén léngkah-léngkah anu dimaksud tiasa rada beda-beda gumantung kana alat-alat anjeun, tapi umumna mirip.

Pas tukang sihir dibuka, éta bakal rada mirip sareng masang program naon waé. Nanging, Penting pisan anjeun maca sadayana paréntah kalayan ati-ati pikeun nyingkahan masalah atanapi kasalahan anu mungkin dina pamasanganana, kumargi contona upami anjeun gaduh laptop anjeun moal tiasa sambungkeun konektor tina arus listrik, sareng gumantung kana alat-alat anjeun saran bakal béda.

Dina akhir pamasangan, tukang sihir bakal naroskeun upami anjeun hoyong ngapdet BIOS, ngadamel medium perbaikan atanapi nyalinna, dimana anjeun kedah milih pilihan pikeun ngapdet. Badé teraskeun salin pembaruan BIOS kana komputer anjeun, sareng pas prosés ieu réngsé anjeun kedah ngabalikan komputer anjeun supados teraskeun sareng pamasangan pembaruan.

update Windows
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha samentawis ngareureuhkeun apdet di Windows 10

Perbarui BIOS dina komputer HP

Pas anjeun ngahurungkeun deui komputer, anjeun bakal ningali kumaha sawaktos dihurungkeun, sihir pembaruan HP BIOS nembongan, dimana anjeun bakal ngagaduhan sababaraha detik pikeun mastikeun yén kakuatanna leres nyambung sareng teu aya alat éksternal anu nyambung anu tiasa ngaganggu kanggo ngamimitian engké.

Prosés anu dimaksud bakal dimimitian nyerat gambar BIOS anu diénggalan pikeun komputer HP anjeun kana sistem, kanggo engké teraskeun pikeun mastikeun yén sadayana leres. Upami aya masalah, éta bakal dilaporkeun sareng paréntah ngungkulan pikeun nyingkahan kagagalan anu ageung, tapi ieu sanés masalahna. Nya kitu, tetep dina pikiran yén sanajan éta henteu prosés anu panjang enya mungkin éta ventilasi diaktipkeun, Contona.

Salaku tambahan, anjeun ogé kedah tetep émut yén komputer anjeun bakal dihurungkeun deui sababaraha kali, dugi ka akhirna dimimitian ku sistem operasi anu anjeun pasang saatos sateuacanna mariksa order boot.

Prosés pembaruan BIOS dina komputer HP

Prosés pembaruan BIOS dina komputer HP

update Windows
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngapdet komputer kana Pembaruan Windows 10 Nopémber 2019

Sakali prosésna réngsé, Anjeun tiasa mastikeun langsung ti Asistén Dukungan HP yén pembaruan anu dimaksud parantos hasil cukup ku mariksa vérsi BIOS dina inpormasi komputer, atanapi dina waktos sanésna anjeun ngamimitian upami anjeun mariksa konfigurasi anu sami. Dina cara anu sami, upami anjeun parantos ngalaksanakeun parobihan, anjeun kedah émut yén prinsipna aranjeunna dilestarikan ku apdet, tapi mariksa konfigurasi deui mangrupikeun léngkah anu disarankeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.