Naon WeTransfer sareng kumaha jalanna

WeTransfer

Lamun datang ka babagi payil badag, urang boga di pembuangan urang pilihan anu béda. Anu pangheulana sareng anu paling sering dianggo nyaéta ngagunakeun platform panyimpen awan. Anu kadua nyaéta ngagunakeun USB stick atanapi hard drive éksternal sareng anu katilu nyaéta ngagunakeun platform sapertos WeTransfer.

WeTransfer mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun urang ngabagi file ageung tanpa kedah nganggo platform panyimpen awan atanapi alat panyimpen fisik sapertos stik USB atanapi hard drive éksternal. Upami anjeun hoyong terang naon WeTransfer, kumaha gawéna sarta sagala pilihan eta nawarkeun kami, Kuring ngajak anjeun neruskeun maca.

Naon WeTransfer

Logo WeTransfer

WeTransfer, sapertos Dropbox dina kategori panyimpenan awan, nyaéta platform munggaran janten populér dina pasaran pikeun babagi payil badag. Dina kategori file ageung, urang tiasa ngobrol ngeunaan pidéo, file anu dikomprés ...

Ieu platform ngamungkinkeun urang ngabagi file sareng maksimal 2 GB dina akun gratisSedengkeun versi mayar, wates diatur dina 20 GB.

Upami niat anjeun mah bagikeun payil nu leuwih leutik ti 100 atawa 200 MB, Anjeun bisa ngalakukeunana sampurna ngaliwatan platform gudang bébas kawas Google Drive, OneDrive Microsoft, iCloud Apple atawa malah jeung Dropbox.

WeTransfer parantos janten patokan di pasar nalika ngabagi file ageung dina internét hatur nuhun kana kasederhanaan na.

Panarima file anu urang hoyong bagikeun salaku ngan klik dina link yén platform éta bakal ngirim anjeun saatos réngsé unggah file ka pangladénna.

Euweuh deui. Kami henteu kedah ngabagi tautan, unggah kana méga kami pikeun engké ngahapusna ...Anjeun teu kedah gaduh pangaweruh pikeun tiasa nganggo WeTransfer pikeun babagi payil badag.

Naon anu nawiskeun akun WeTransfer gratis ka kami

WeTransfer lahir salaku platform pikeun babagi payil sagemblengna bebas, Tapi, sakumaha biasa, jasa kungsi dilegakeun tawaran sarta nawarkeun sistem pembayaran pikeun bisa ngajaga jasa.

Ayeuna, WeTransfer nawiskeun kami rencana gratis pikeun ngabagi file sareng a 2 GB wates file maksimum. Sadaya eusi anu kami unggah kana platform ieu pikeun dibagikeun geus sadia pikeun salajengna 7 poé sareng urang tiasa ngabagi tautan ka saha waé.

Saatos 7 dinten, eusi anu kami bagikeun nyaéta dihapus permanén tina platform nu tur euweuh kasempetan pikeun meunangkeun deui.

Naon anu ditawarkeun akun pamayaran WeTransfer ka kami

Upami anjeun peryogi ngabagi file langkung ageung ti 2 GB, anjeun kedah milih rencana anu mayar. Vérsi nu WeTransfer PRO ngawengku 1 TB gudang, dimana urang tiasa nyimpen sadaya file anu urang hoyong bagikeun tanpa dihapus saatos sababaraha waktos sareng maksimal 20 GB per file.

Sajaba ti éta, ngamungkinkeun urang nyieun URL custom, ngajaga link download kalawan sandi, hiji fungsi idéal lamun urang salah ngirim file ka batur anu teu kudu boga aksés. Harga akun WeTransfer Pro dibanderol 120 euro per taun, sanaos éta ogé sayogi dina pangmayaran bulanan 12 euro.

Kumaha ngabagi file nganggo WeTransfer

WeTransfer

Sakumaha anu kuring bahas di luhur, ngabagi file ageung sareng WeTransfer mangrupikeun a prosés pisan gancang jeung gampang, nu teu perlu boga kaahlian komputer.

Upami anjeun hoyong bagikeun file ageung sareng platform ieuIeu léngkah-léngkah pikeun nuturkeun:

  • Mimiti, urang kedah aksés ka halaman wéb anjeun ngaklik dina link ieu.
  • Teras urang pilih file anu urang hoyong bagikeun.

Upami seueur file, sapertos albeum poto, Disarankeun pikeun niiskeun kana file pikeun ngahindarkeun unggah file ku file.

  • Teras Urang kedah nambihan email sareng email alamat anu bakal nampi tautan sareng nyerat pesen upami urang hoyong nambihanana.
  • Dina lengkah saterusna, nembongkeun dua pilihan:
    • Kirim transfer ku mail. Pilihan ieu bakal ngirim pesen ka anu nampi email anu ku kami parantos ditulis nganggo tautan unduhan.
    • Kéngingkeun tautan transfer. Pilihan ieu bakal ngamungkinkeun urang kéngingkeun alamat file anu kami unggah kana platform babagi.

Kumaha pikeun ngundeur file tina WeTransfer

Upami anjeun hoyong unduh file anu kalebet dina tautan WeTransfer, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta klik dina tautan. Tautan éta bakal nunjukkeun sadaya file anu parantos dibagikeun.
  • Teras, pencét dina tanggal handap ditémbongkeun ka katuhu file.

Sakumaha anu kuring nyarios dina bagian sateuacana, disarankeun pikeun niiskeun sadaya file anu urang hoyong bagikeun sangkan ngundeur leuwih gancang sarta yén euweuh file ditinggalkeun ku jalan.

Tangtu, hijina hal éta unggah file bakal leuwih laun yén lamun urang unggah file bebas.

WeTransfer pikeun alat sélulér

Urang mindahkeun aplikasi mobile

Salaku layanan alus patut uyah na, WeTransfer ogé sadia dina bentuk aplikasi mobile, anu bakal ngamungkinkeun urang gampang babagi payil badag, sapertos pidéo anu kami rekam.

Ku kituna, teu kedah nganggo olahtalatah WhatsApp, nu compresses video ninggalkeun loba kualitas dina prosés.

komprési ieu kami moal mendakanana dina Telegram, Kusabab éta ngamungkinkeun urang pikeun ngabagikeun gambar sareng pidéo dina format aslina, tanpa nganggo jinis komprési.

Alternatif pikeun WeTransfer

WeTransfer mangrupikeun platform anu pang populerna di dunya nalika ngabagi file ageung, tapi, Teu ngan hiji sadia.

ngabantingkeun

ngabantingkeun

Kauntungan utama éta nawiskeun kami ngabantingkeun éta teu aya wates ukuranana lamun datang ka babagi payil.

Tapi, teu sapertos WeTransfer, panampi bakal nampi tautan sareng filena nalika platform parantos ngolah file anu dikirim nganggo rencana anu mayar, janten operasina henteu sakedapan.

Mindahkeun ayeuna

Mindahkeun ayeuna

pilihan metot séjén kalawan wates maksimum 4 GB es Mindahkeun ayeuna, platform anu ngamungkinkeun urang ngajaga aksés ka file ku kecap akses sareng aranjeunna sayogi salami 7 dinten.

The downside tina platform ieu éta Urang ngan ukur tiasa ngabagi file 5 kali sadinten. Kalayan kecap sanésna, upami urang badé ngabagikeunana langkung ti 5 urang, 5 anu munggaran nampi éta bakal tiasa ngaunduh eusi dina dinten kahiji, kedah ngantosan sésana pikeun dinten-dinten salajengna.

MyAirBridge

MyAirBridge

Asét utama tina MyAirBridge nya éta ngamungkinkeun urang bagikeun file kalawan wates 20 GB. Titik négatip nyaéta yén file parantos diunduh, éta otomatis dihapus tina pangladén, janten ngan ukur tiasa dibagi sakali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.